"Man märker att det är proffs som gjort jobbet, de gjorde inte bara köksluckorna, utan de målade nästan hela lägenheten"anna i Vagnhärad  • Vi monterar ned dina luckor
  • ​Packar och transporterar luckorna
  • ​Lackerar om alla luckor
  • Vi monterar upp dina luckor
  • Offert inom 24h
  • ​Alltid kundnöjdhetsgaranti
  • ​Vi kan även måla om stommen!
  • ​Vi utför all övrig målning o tapetsering

Rabatter
beroende av säsong och efterfrågan har vi hela tiden olika pågående kampanjer. dessa marknadsförs också på Facebook och instagram. olika kampanjer går ej att kombinera, hänvisa gärna till kampanj,när du skickar in underlag/bilder för att få offert- eller ring oss på 08-55178420

.
Gälle

Luckorna blir åter fräscha utan att du behöver köpa nytt, på högst 14 dagar

Att renovera köket har blivit något av en folkrörelse i Sverige. Alla vill ha ett fräscht kök och på den heta bostadsmarknaden kan det ge utdelning med ett snyggt och modernt kök. Men du behöver inte byta hela köket eller luckorna för att ge det ett lyft. En lackering av köksluckorna är ett steg på vägen mot ett fräschare kök – och betydligt mindre kostsamt än att köpa nytt.

Har du slitna köksluckor i din lägenhet eller villa i Stockholm eller Sörmland? Funderar du på att kasta dem och ersätta dem med helt nya? Kontakta oss på Hagströms Gruppen istället så utför vi en lackering. Vi kan även måla alternativt sprutmåla om din köksstomme på plats i hemmet. Så även om du idag har t.ex luckor och stomme i ek eller laserade luckor, så kan du få luckor och stomme i samma kulör. Och är dina skåp ofräscha inuti, så kan vi även måla eller sprutmåla inuti också.

Generösa garantier på alla arbeten

Vi rekommenderar att du anlitar oss på Hagströms Gruppen för lackeringen, då kan du känna dig trygg i att varje moment i arbetet blir utfört på ett korrekt sätt. Vi använder enbart de bästa lackerna när vi fräschar upp dina köksluckor. Låter du oss genomföra en professionell omlackering får du ett mycket vackert och mer beständigt resultat än om du målar om dem själv.

Dessutom lämnar vi 8 års garanti på våra utförda tjänster. En stor trygghet när det handlar om ett så viktigt arbete som lackering av köksluckor.

Lyssna på våra kunder:

Personligt och trevligt ! Levde exakt upp till er reklam : " Måla om istf att köpa nytt" -Blev som nytt☆. Beställning: Ommålning av köksluckor. Lätt och smidigt genomfört, dessutom mycket trevliga personer som utförde jobbet TACK så mycket och rekommenderar företaget gärna vidare i det vi fått gjort
- Kerstin W
Ommålning köksluckor och skåpstommar!
Snabb offert, trevligt personligt bemötande och snabbt genomförande. Allt gick på en vecka! Supersmidigt! Vi fick verkligen ”value for money”! Korrekt fakturering. Inga avvikelser!
Kan mer än gärna rekommendera företaget!
- Lennart K
Vi är väldigt nöjda med våra nylackerade köksluckor och vårt nymålade sovrum. Från första kontakt med snabb återkoppling med offert till slutligt resultat. Alla vi har haft kontakt med på företaget vet vad service och proffessionalitet är. Kan varmt rekommendera!
- Anna H

Kontakta oss och få ditt prisförslag inom 24h

Jag godkänner Hagströms Gruppen's GDPR-villkor.